انجمن خانواده و اینترنت

خانواده و فضای مجازی ,آسیبهای فضای مجازی سایت تخصصی آسیبهای فضای مجازی ,خانواده اینترنت ,کودک اینترنت ,امنیت فضای مجازی ,کودک فضای مجازی ,اینترنت

۳ مطلب در دی ۱۳۹۵ ثبت شده است

اعتیاد به اینترنت

راهکارهای رها شدن از اعتیاد به اینترنت

 با خانواده و دوستان خود برای کم کردن زمان هایی که بیهوده صررف استفاده از این تکنولوژی ها می شود تلاش کنید و در این زمینه رقابتی ایجاد کنید.

  • با گذر زمان و به مرور از میزان ساعاتی را که در اینترنت سپری می کنید را کم کنید تا به نتیجه ی دلخواه برسید.
  • از تفریحات خود استفاده از تلفن همراه و تبلت را حذف کنید و برای آنها ساعاتی را تعیین کنید و الویت ساعات تفریح و استراحت خود را فکر کردن به مسایل آزاد اختصاص دهید.
  • تا آخر شب پای لپ تاپ و گوشی ننشینید ، وقتی قبل از رفتن به رختخواب با لپ تاپ یا گوشی کار می کنید و یا تلویزیون تماشا میکنید ، در کار ملاتونین اختلال ایجاد می شود ، ملاتونین هورمون خواب است ،و این خوابیدن را سخت می کند و خواب شب را آشفته می کند.
  • گوشیتان را تنها در زمان های خاص و به مدت کوتاهی چک کنید . و حواستان باشد وقتی در حال صحبت با دیگران هستید این کار را نکنید ، مردم این کار را دوست ندارند چون این کار به معنی اینست که حواستان جای دیگریست .
  • وقتی آنلاین هستید هدفمند باشید ،و تنها وبسایت ها و اپ ها و شبکه های اجتماعی را با این هدف مرور کنید و اگر می خواهید خرید اینترنتی کنید بدانید که چه می خواهید ، قبل از اینکه تعداد زیادی خرید بیهوده کرده باشید .
  • هشداری برای یادآوری زمان مورد نظر ماندن در اینترنت داشته باشید چرا که به راحتی ممکن است زمان را از یاد ببرید
  • گوشی هوشمندتان را در خانه بگذارید وقتی میخواهید با دوستان و خانواده وقت بگذرانید .وقتی گوشی همراهتان نباشد وسوسه چک کردن گوشی در هر ۵ دقیقه نیز ا ز بین می رود
  • برنامه های مربوط به شبکه های اجتماعی را از گوشیتان پاک کنید . اینطوری از شر یادآوری های مکرر آنها برای لایک کردن خلاص می شوید
  • اعلان های ( Notification ) مربوط به شبکه های اجتماعی را در تلفن همراهتان خاموش کنید، به خصوص اعلان های مربوط به شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها.
  • چیزی که بهره وری را بیشتر می کند نوشتن لیستی از کارهایی است که باید انجام دهید و انجام تک تک آنهاست.
  • به خودتان یادآوری کنید که ما نیاز دارید تا روی زندگی تان متمرکز شوید و با تمرکز روی چیزهای مهم زندگی تان را بسازید.
  • سعی کنید تا هر روز با انجام کارهای جالب مثلا پختن غذاهای خوب و انجام کارهایی که دوست دارید خود را راضی نگه دارید و با انجام کارهایی که قبلا برای آنها اصلا وقت نداشتید .بدون وسواس تکنولوژیکی از زندگی لذت ببرید.
  • برای رهایی از وابستگی به دنیای مجازی نیاز به سواد رسانه ای دارد و باید با تولید هر ابزار جدید تکنولوژی علم استفاده از آن را نیز داشته باشیم در غیر این صورت این ابزار به جای پیشرفت و امکانات مثبت خود نتایج مخربی را در پی دارد.

حقیقت اینست که نمی توان به تنهایی جهان را تغییر داد، اما هر کسی می تواند زندگی خود را تغییر دهد و بوسیله آن الهام بخش دیگران برای تغییر باشد

اعتیاد به اینترنت ,اعتیاد به اینترنت ,اعتیاد به اینترنت ,اعتیاد به اینترنت ,اعتیاد به اینترنت ,اعتیاد به اینترنت ,اعتیاد به اینترنت ,اعتیاد به اینترنت ,اعتیاد به اینترنت ,اعتیاد به اینترنت ,اعتیاد به اینترنت ,اعتیاد به اینترنت ,اعتیاد به اینترنت ,اعتیاد به اینترنت ,اعتیاد به اینترنت اعتیاد به اینترنت اعتیاد به اینترنتاعتیاد به اینترنت

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
انجمن خانواده و اینترنت

فرزندتان را با ابزارهای مطمئن وارد دنیای مجازی کنید

فرزندتان را با ابزارهای مطمئن وارد دنیای مجازی کنید

درسا بازار – «من پسری ۸ ساله دارم که در شبانه‌روز، بیش از ۷ ساعت را مشغول بازی‌های رایانه‌ای است. من و پدرش بسیار نگرانش هستیم. راستش نمی‌توانیم مدت زمان استفاده او از رایانه را کنترل کنیم و مهم‌تراز آن، نوع بازی‌هایی است که استفاده می‌کند. بازی‌های خشنی که او استفاده می‌کند در رفتارش او با ما و دوستانش نیز تاثیر گذاشته‌است. چه باید بکنیم؟ لطفا به ما کمک کنید… »                       «مادر پارسا»

راهکار مناسب چیست؟

این جملات برای بسیاری از والدین آشناست. حتما نیاز نیست فرزندی با این سن و سال داشته‌ باشید؛ اگر در اطراف شما، کودکی با این گروه سنی زندگی کند، می‌توانید این مشکلات را از نزدیک مشاهده کنید. یا این‌که بارها درددل والدین را در این خصوص گوش دهید. این روزها والدین در تلاشند راه‌حل مناسبی را برای مشکلات ناشی از حضور بیش از حد فرزندانشان در شبکه‌های اجتماعی و استفاده بی‌رویه از این شبکه‌ها پیداکنند به همین دلیل است که ممکن است از شما مشورت بگیرند و بخواهند در پاسخ به این سوال‌ها آن‌ها را یاری کنید:در مقابل استفاده بیش از حد فرزندمان از بازی‌های رایانه‌ای نامناسب چه باید بکنیم؟
چه عکس العملی در مواجه با این رفتار کودکان درست است؟چطور می‌توانیم کودکان خود را در دنیای مجازی کنترل کنیم؟امروزه بازی‌های رایانه‌ای یکی از تفریح‌های جذاب و محبوب کودکان است. از هر فرصتی حتی در مکان‌های عمومی همچون مترو، اتوبوس، پارک و …  برای حضور در دنیای مجازی استفاده می‌کنند. به طوری‌که آن‌ها سیر کردن در دنیای مجازی را به حضوردر دنیای واقعی ترجیح  می‌دهند. حضور بی‌رویه در دنیای مجازی و از آن مهم‌تر استفاده از سایت‌های نامناسب و یا بازی‌های خشن مشکل را برای خانواده‌ها دو چندان کرده‌است.

درسا بازار

درسا بازار

راه‌حل‌های مختلفی برای کنترل کودکان در دنیای مجازی وجود دارد. نکته قابل توجه این است که بدانیم والدین، بزرگترین الگوی کودکان هستند و باید بتوانند با رفتارهای درست، برای آنها عادتهای درستی را ایجاد کنند. برای مثال اگر شما در موقعیت‌های نامناسب و درحضور فرزندتان، از گوشی همراه خود جهت حضور در شبکه‌های مجازی استفاده می‌کنید، با این کار، رفتار اشتباهی را به فرزند خود آموزش داده‌اید. پشت چراغ قرمز، در محافل اجتماعی؛ در مهمانی‌ها و یا حضور در جمعی که می‌توانید با افراد معاشرت کنید، حضور در فضاهای مجازی برای کارهای غیر ضروری کار اشتباهی است. پس سعی کنید جلوی فرزندتان با دقت نظر بیشتری در دنیای مجازی حضور داشته‌باشید که آن‌ها بتوانند  این اطمینان را کسب کنند که والدین‌شان  نیز در استفاده از فضاهای مجازی، حد و مرزی قائلند.

واضح است که خانواده‌ها بدنبال ابزار و یا نرم‌افزارهای مناسبی هستند که بتوانند فرزندان خود را با خیال راحت‌تری در دنیای مجازی تنها بگذارند. استفاده از ابزارها و نرم‌افزارهای مفید و متنوع می‌تواند بسیاری از مشکلات احتمالی ناشی بین والدین و فرزندان  در این خصوص را کاهش دهد.

چه ابزارهای کمکی ای وجود دارد؟

زیست بوم مجازی درسا جهت رفع این دغدغه والدین راه‌حل‌هایی را به خانواده‌ها پیشنهاد می‌کند و محصولات مفیدی را در اختیار آنها قرار می‌دهد. « درسا بازار » یکی از این محصولات است که باعث آرامش خاطر والدین در زمان‌های حضور فرزندان در دنیای مجازی می‌شود.

با دانلود  این اپلیکیشن، می‌توانید مطمئن باشید که کودکتان در قسمت‌هایی امن از این دنیای مجازی حضور دارد. برنامک‌های این اپلیکیشن مخصوص گروه سنی کودکان و نوجوانان است و در هر گروه سنی شما می‌توانید، از وجود برنامه‌های مفید و جذاب برای فرزندتان مطمئن باشید. دسترسی به این برنامه بسیار آسان است.  برنامه‌های این اپلیکیش دارای محتوای مفید با طرح‌های با کیفیت، ارزشمند و مطابق با نیاز فرزند شما است.

با وجود نرم‌افزار‌های مطمئن، فرزندتان را در دنیای مجازی هدایت کنید…

درسا بازار | فرزندتان را با ابزارهای مطمئن وارد دنیای مجازی کنید درسا بازار | فرزندتان را با ابزارهای مطمئن وارد دنیای مجازی کنید درسا بازار | فرزندتان را با ابزارهای مطمئن وارد دنیای مجازی کنید درسا بازار | فرزندتان را با ابزارهای مطمئن وارد دنیای مجازی کنید درسا بازار | فرزندتان را با ابزارهای مطمئن وارد دنیای مجازی کنید درسا بازار | فرزندتان را با ابزارهای مطمئن وارد دنیای مجازی کنید درسا بازار | فرزندتان را با ابزارهای مطمئن وارد دنیای مجازی کنید درسا بازار | فرزندتان را با ابزارهای مطمئن وارد دنیای مجازی کنید درسا بازار | فرزندتان را با ابزارهای مطمئن وارد دنیای مجازی کنید درسا بازار | فرزندتان را با ابزارهای مطمئن وارد دنیای مجازی کنید

درسا بازار

درسا بازار

درسا بازار

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
انجمن خانواده و اینترنت

نگاهى به مفهوم سلبریتى در ایران

نگاهى به مفهوم سلبریتى در ایران


در گذشته اى دورتر -تا قبل از قرن بیستم- همواره این منوال بود که افراد مشهور را یک ویژگی خاص به این جایگاه رسانده بود. عامل شهرت یک فضیلت یا ضد فضیلت است. زرتشت بدین علت مشهور مى شود که پیامبر است؛ سعدى بدین علت مشهور است که فرمانرواى مُلک سخن فارسى است؛ خفاش شب به این علت مشهور مى شود که زن ها را مى کشد. حال تصور کنید که دستى توانا در تاریخ داریم. از زرتشت مقام پیامبرى، از سعدى توانایى شاعرى و از خفاش شب رذیلت قتل زنان را بگیریم. آیا آن ها باز هم جایى در تاریخ نو نوشته ما خواهند داشت؟

نگاهى دقیق تر به مفهوم سلبریتى

در بررسى مفهوم شهرت باید ٣ عامل اثرگذار را از هم تفکیک کرد:

١- فرد مشهور ٢- مردم ٣- رسانه

مردم

این طور به نظر مى رسد که در زمان هاى دورتر همواره این مردم بوده اند که ضامن شهرت افراد مى شدند؛ برای نمونه همانطور که گفتیم زرتشت نه از جهت زرتشت بودن بلکه به لحاظ خاصیتى خاص (در این جا پیامبرى) در بین مردم مشهور مى شود. این فرم از شهرت سرنوشت اسطوره اى پیدا مى کند. اسطوره نیکوکارى زرتشت مى شود، اسطوره وحشت، خفاش شب و حتى اسطوره جوانمردى غلامرضا تختى. وجه مشترک این نوع مشاهیر اساطیرى عدم اطلاع ما از جزئیات زندگى شان و تعریف آنان بر اساس ویژگى خاصِ اسطوره اى آن ها است.

رسانه

در دنیاى امروز رسانه نیز عامل موثر دیگرى براى کسب شهرت است. رسانه به نوعى ادامه ذائقه مردم و گاهى شکل دهنده ذائقه آن ها است. رسانه هاى امروزى وجهه اى را به سلبریتى مى دهند که هیچگاه مردم به اسطوره هایشان اعطا نمى کردند. مردم همواره دوست داشته اند از اسطوره هایشان بیشتر بدانند اما اغلب امکانى براى رفع حس کنجکاویشان پیدا نمى کردند؛ رسانه، امروز همان امکان است. امکانى که به مخاطب اجازه مى دهد تا ریزترین جزئیات زندگى ستاره مورد علاقه ى خود را بفهمد. احتمالا از همین جاست که اسطوره وجه اسطوره اى خود را از دست مى دهد و به یک بت تبدیل مى شود؛ بتى تحت عنوان « سلبریتى ».

نگاهى تاریخى به حضور رسانه هاى جمعى هم تایید کننده این ادعا است. در عصرى که رسانه هاى صوتى حاکم بیشتر خانه هاى مردم بوده اند سلبریتى ها هم بیشتر از قشر خواننده ها هستند، در عصر تصویرى ستاره هاى سینما و تلویزیون سلبریتى مى شوند و امروز، سلبریتى ها ستاره هاى فعال و آگاه به عرصه فضاى مجازى هستند.

سلبریتی چیست

دیده مى شوم پس هستم!

سلبریتى  شدن در دنیاى امروز قواعدى دارد. این قواعد را مى توان از درون زندگى این افراد بیرون کشید. مهم ترین وجهى که یک سلبریتى باید آن را رعایت کند دامن زدن به خواست و میل عمومى مردم است؛ همان چیزى که از آن به عنوان حس کنجکاوى افراد نام بردیم. سلبریتى باید خود را عرضه کند و تا دائم تکرار نشود و همه از او صحبت نکنند دیگر سلبریتى نیست. در واقع او به رسانه ها اجازه مى دهد که وارد زندگى خصوصى او شوند و سرک بکشند. خودش نیز زندگى اش را از طریق رسانه به اشتراک مى گذارد.

لذا با کمی جستجو اطلاعات قابل توجهى از زندگى ستاره پیدا مى کنیم. این مطلب زمانى قابل فهم تر مى شود که مقایسه اى بین نسبت اطلاعاتمان از زندگى سلبریتى و برخى بزرگان تاریخى کشورمان انجام دهیم. اغلب از زیر و بم زندگى ستاره ها اطلاع بیشترى نسبت به افراد مورد علاقه خودمان داریم. شاید اصلا به خاطر همین اطلاعات از آن ها بدمان بیاید اما خود ما نیز به یک تناقض دامن مى زنیم. ابراز انزجار نسبت به آن ها نوعى بازتولید اخبار آن هاست و به صدرنشینى شان در فضاى مجازى کمک مى کند. جالب اینجا است که بسیارى از این اخبار و بازتولید آن ها ربطى به حرفه آن سلبریتى ندارد.

بازتولید سلبریتى هاى نوین در ایران

فضاى مجازى محلى براى تولید و بازتولید سلبریتى هاى نوین در ایران است به شرطى که قواعد حضور در این فضا را بشناسند. اینجا جایى است که خلاق ها و فعال ها پربازدیدترین هستند. سلبریتى براى این که تکرارى نشود و کماکان براى مخاطبش جذاب بماند باید سعى کند ابعاد متضادى را براى خود تعریف کند. آن ها ظاهر متفاوتى در نوع پوشش و آرایش خود دارند و دائم آن را تعویض مى کنند،

مواضع سیاسى تند مشخصى دارند، به کمپین هاى کاملا متفاوتى مى پیوندند، جنجال هاى متفاوت دارند، مواضع پر سر و صدا اختیار مى کنند اما این ها به تنهایى براى سلبریتى امروزى شدن کافى نیست. سلبریتى امروز باید براى بقاى خود به فضاى مجازى روى بیاورد و یک ستاره فعال براى هوادارنش باشد به طورى که آن ها همیشه از او خبر داشته باشند، گویى یکى از اعضاى خانواده شان است. در غیر این صورت سلبریتى در بین تمام چیزهاى جالب دیگر فضاى مجازى گم خواهد شد.

زمان آن گذشته است که مخاطب مشتاقانه به دنبال اخبار ستاره محبوب خود مى رفت؛ امروز این اخبار ستاره ها هستند که خود را به مخاطب مى رسانند. عدم وجود اخبار نشانه اى براى کاهش محبوبیت خواهد شد فلذا ستارگان دیگر منتظر مجلات و خبرگزارى ها نمى مانند که از زندگى آن ها رازى را بیرون بکشد؛ امروز خود سلبریتى  ها تمام رازهاى مگوى خود را از طریق فضاى مجازى به اشتراک مى گذرند تا همچنان وجود داشته باشند.

سلبریتی چیست | بت های خودساخته عصر مجازی | خانواده و فضای مجازی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
انجمن خانواده و اینترنت